GIOBBY ENTERPRISE

50 Visits
  • GIOBBY ENTERPRISE
  • GIOBBY ENTERPRISE
  • GIOBBY ENTERPRISE
  • GIOBBY ENTERPRISE
  • GIOBBY ENTERPRISE
  • GIOBBY ENTERPRISE
  • GIOBBY ENTERPRISE
Service description

Описание на услугата 

 

Това е Giobby  план, предназначен за средни и големи компании (неограничен брой потребители и неограничен брой офиси/магазини) В допълнение към услугата "Лесен старт" тя включва всички функции: 

  

 

Облак управление (оценки, поръчки, фактури, бюджети, отчети, проекти) 

 
CRM (Customer Relationship Management) за управление на потенциални клиенти 

Фирмен портал - сайт(nomeazienda.giobby.com) с описание на фирмата и витрина на услуги / продукти 

 
 
Електронна търговия eCommerce с Шоурум и Фирмен портал, интегрирана със системата за управление (категории, продукти, поръчки, оценки, складове, ценоразписи, покупки, пратки, методи на плащане). 

B2B с достъп до запазена зона за свързани клиенти (продуктов каталог и специална ценова листа, предаване на поръчки и фактури, изтегляне на документи). 

 

 

Забележка: СЛЕДВАЩАТА УСЛУГАТА "ЛЕСЕН СТАРТ" В МОМЕНТА ПРЕДЛАГА ВРЕМЕ ЗА РЕАЛИЗАЦИЯ ОТ 7 РАБОТНИ ДНИ 

 

Лесен старт: това е цялостна услуга за фазата START, за да спестите време и лесно да започнете да използвате Giobby. Един от нашите експерти ще бъде на ваше разположение, за да се справи с първите стъпки с управлението и електронната търговия. Giobby със сигурност е идеалната платформа за работа, за да управлявате ефективно вашия бизнес и да постигнете отлични резултати. 

 

Обучение: 3 часа с един от нашите експерти на ваше разположение. Той ще ви следва стъпка по стъпка с търпение и ще ви помогне да научите най-простите или най-модерните операции, за да използвате целия потенциал на вашето управление и електронна търговия. Можете да направите една или повече срещи с нашия експерт в работни дни в моменти, които предпочитате. Услугата ще се предоставя по телефон или Skype от екипа на Digitalsoft Giobby или от Giobby Partner. 

 

Импортиране на данни: след анализ с един от нашите консултанти, можете да поискате импортиране на 3 основни данни. Ние се грижим за импортиране на вашите клиенти, доставчици и продукти. Вие ще бъдете готови да започнете незабавно и благодарение на Giobby ще можете да си сътрудничите по-добре с клиенти и доставчици  винаги през зоната, запазена за тях във вашия фирмен портал  и в рамките на електронната търговия. 

Форми/Шаблони за печат: ние персонализираме за вас модела за печат на документите, които ви интересуват (например Поръчка, Фактура, ...). Най-накрая можете да създадете привлекателни отпечатъци на документи, които можете да отпечатате или изпратите по имейл или по електронен път в B2B. 

 

Съответствие с данъка Електронно уреждане на ДДС и изпращане на данни по фактури Включва неограничени електронни фактури (издаване и получаване) и съхранение в съответствие със закона. 

 

Касов апарат: Поддръжка от експерт за конфигуриране на касиерските станции/терминали, от която се нуждаете от GiobbyPosService, за да използвате функцията за касов апарат със съвместими данъчни принтери. 

 

 
 
App за  Giobby (разширена версиясъс CRM (предлага се за  iOS и Android). 

 

API: за интегриране и свързване на вашите приложения 

 

Специализиран облак: Висока производителност. Мониторинг и помощ. Избираеми  вътрешни сървъри 

 

Разработване на персонализирани и интегрирани приложения и решения (управление на пунктовете за продажба, конфигуратор на продукти, склад, логистика, производство, поддръжка и т.н.) 

 

 

 
 
Резервно копие на данните: възможност за заявяване на изтегляне. 

 

Обслужване на клиенти: услуга за техническа помощ за правилното използване на софтуера. 

Услугата за техническа помощ се предоставя на потребители, които имат План активен в работните дни през следващите работни часове 9.00-12.00 и 15.00-18.00. 

 

Телефон00359 889520555 

e-mail:  help.bg@giobby.com  
Неограничени съобщения 

 

Партньори: Помощта може да бъде предоставена от Giobby Partner или директно от екипа на Giobby (Digitalsoft Srl). Клиентът може да избере или приеме Партньора по продажби и / или помощ и може да поиска промяната на Партньора по всяко време. 

 
Продължителност: Планът на Giobby е с продължителност 12 месеца и не се подновява автоматично. 

 

Плащане: Плащането трябва да се извърши от клиента веднага след закупуване на Плана, за цялата годишна сума чрез кредитна карта или банков превод, paypal. 

 

Персонализируем: Планът за  ENTERPRISE е напълно адаптивен, за да отговори по-добре на нуждите на вашата компания. 

Свържете се с нас за оферта, съобразена с вас. 

 
 
Преценете и сравнете всички планове на Giobby на следния линк: 

 

Business Information
+1 (800) 775-0339 (North America)
sales@giobby.com
+39 0871.090090 (Europe)
Service Tag

#електроника и ит

Digitalsoft srl
Digitalsoft srlChieti, Italy
Connect & Empower Your Business
Start doing Business with this Company