GIOBBY PREMIUM

58 Visits
  • GIOBBY PREMIUM
  • GIOBBY PREMIUM
  • GIOBBY PREMIUM
  • GIOBBY PREMIUM
  • GIOBBY PREMIUM
  • GIOBBY PREMIUM
Price 1,099.44BGN
Discount20.00%
Final price879.55BGN
Prices excl. Tax/VAT
Payment TermsPaypal and Credit Cards, Bank Transfer
Service description

Описание на услугата 

 

Това е Giobby  план, предназначен за малкия бизнес (до 5ма потребители и 2 офис/магазин) В допълнение към услугата "Лесен старт" тя включва всички функции:  

 

Облак управление (оценки, поръчки, фактури, бюджети, отчети, проекти) 

 
CRM (Customer Relationship Management) за управление на потенциални клиенти 

 

Фирмен портал - сайт(nomeazienda.giobby.com) с описание на фирмата и витрина на услуги / продукти 
 
Електронна търговия eCommerce с Шоурум и Фирмен портал, интегрирана със системата за управление (категории, продукти, поръчки, оценки, складове, ценоразписи, покупки, пратки, методи на плащане). 

 

B2B с достъп до запазена зона за свързани клиенти (продуктов каталог и специална ценова листа, предаване на поръчки и фактури, изтегляне на документи). 

 

 

Забележка: СЛЕДВАЩАТА УСЛУГАТА "ЛЕСЕН СТАРТ" В МОМЕНТА ПРЕДЛАГА ВРЕМЕ ЗА РЕАЛИЗАЦИЯ ОТ 7 РАБОТНИ ДНИ 

 

Лесен старт: това е цялостна услуга за фазата START, за да спестите време и лесно да започнете да използвате Giobby. Един от нашите експерти ще бъде на ваше разположение, за да се справи с първите стъпки с управлението и електронната търговияGiobby със сигурност е идеалната платформа за работа, за да управлявате ефективно вашия бизнес и да постигнете отлични резултати. 

 

Обучение: 1 час с един от нашите експерти на ваше разположение. Той ще ви следва стъпка по стъпка с търпение и ще ви помогне да научите най-простите или най-модерните операции, за да използвате целия потенциал на вашето управление и електронна търговия. Можете да направите една или повече срещи с нашия експерт в работни дни в моменти, които предпочитате. Услугата ще се предоставя по телефон или Skype от екипа на Digitalsoft Giobby или от Giobby Partner. 

 

Импортиране на данни: след анализ с един от нашите консултанти, можете да поискате импортиране на 3 основни данни. Ние се грижим за импортиране на вашите клиенти, доставчици и продукти. Вие ще бъдете готови да започнете незабавно и благодарение на Giobby ще можете да си сътрудничите по-добре с клиенти и доставчици  винаги през зоната, запазена за тях във вашия фирмен портал  и в рамките на електронната търговия. 

Форми/Шаблони за печат: ние персонализираме за вас 5 модела за печат на документите, които ви интересуват (например Поръчка, Фактура, ...). Най-накрая можете да създадете привлекателни отпечатъци на документи, които можете да отпечатате или изпратите по имейл или по електронен път в B2B. 

 

Съответствие с данъка Електронно уреждане на ДДС и изпращане на данни по фактури Включва 3000 електронни фактури (издаване и получаване) и съхранение в съответствие със закона. 

 

 
 
App за  Giobby(разширена версиясъс CRM (предлага се за  iOS и Android). 
 
Резервно копие на данните: възможност за заявяване на изтегляне. 

 

Обслужване на клиенти: услуга за техническа помощ за правилното използване на софтуера. 

Услугата за техническа помощ се предоставя на потребители, които имат План активен в работните дни през следващите работни часове 9.00-12.00 и 15.00-18.00. 

 

Телефон00359 889520555 

e-mail:  help.bg@giobby.com 
Неограничени съобщения 
 
Партньори: Помощта може да бъде предоставена от Giobby Partner или директно от екипа на Giobby (Digitalsoft Srl). Клиентът може да избере или приеме Партньора по продажби и / или помощ и може да поиска промяната на Партньора по всяко време. 

 
Продължителност: Планът на Giobby е с продължителност 12 месеца и не се подновява автоматично. 

 

Плащане: Плащането трябва да се извърши от клиента веднага след закупуване на Плана, за цялата годишна сума чрез кредитна карта или банков превод, paypal. 

 
 

Преценете и сравнете всички планове на Giobby на следния линк: 

 

 
Business Information
+39 0871.090090 (Europe)
sales@giobby.com
+1 (800) 775-0339 (North America)
Service Tag

#електроника и ит

Digitalsoft srl
Digitalsoft srlChieti, Italy
Connect & Empower Your Business
Start doing Business with this Company